Zou je graag beter willen functioneren? Zijn er dingen in je leven die je wilt veranderen? Dat kun je op vele manieren doen. Je zou bijvoorbeeld iets aan de oppervlakte kunnen veranderen, zoals nieuwe kleren kopen of een nieuwe baan nemen. Of je kunt het probleem bij de wortel aanpakken. Hoe? Door middel van mind coaching en meditatie.

Het fundament van je wezen is je geest. Wil je een fundamentele verandering bereiken, dan moet je de geest veranderen. Je zult je wellicht afvragen: kan de geest wel veranderen? Het antwoord op deze vraag is eensluidend: ja. De geest is – van nature – plooibaar.

Misschien vraag je je af: kan ik iets dat zo fundamenteel met mij verbonden is, veranderen? Wederom is het antwoord: ja. Je zult hiervoor de geest wel moeten leren kennen en ermee moeten leren werken. Maar wees gerust: miljoenen mensen doen dat al. Beter functioneren betekent voor iedereen iets anders. Ieder mens heeft zijn eigen startpunt. Ieder mens moet zijn eigen weg bewandelen.

Leer met nieuwe ogen naar het landschap van je geest te kijken. Ga in dit landschap aan de slag te en breng veranderingen aan. Verandering van de geest zal je perceptie van het heden, het verleden en zelfs de toekomst positief beïnvloeden. Je functioneert beter en je verhoogt je levenskwaliteit, zowel privé als in je werk. Je maakt de weg vrij voor steeds meer positieve ontwikkelingen in je leven. Tegelijkertijd laat je de bron van negatieve gebeurtenissen stelselmatig opdrogen. Wat je in het verleden hebt meegemaakt zal je minder belasten. Kortom: je zult fundamenteel gelukkiger worden.

 

————
Citaat uit het boek: “Geluk op recept”

[subscribe2]