Slide background

De bron van zowel Geluk als Ongeluk
is uiteindelijk nergens anders te vinden dan in de geest.

Hier komt nog een quote uit het boek of een andere quote

ben je trainer of coach…….

… en ben je erin geïnteresseerd om voor de fundamental happiness methode te worden opgeleid, dan kan dat! Wij staan je graag te woord.


zoek je een trainer of coach…….

… om de fundamental happiness methode in groepsverband te bestuderen, dan kan dat ook! We informeren graag over trainingsmogelijkheden en regionale bijeenkomsten.


bij wie kun je terecht voor training en coaching?


In 2014 start fundamental happiness met trainingen voor trainers, coaches en beoefenaars! Trainingen volgens de methode van fundamental happiness worden ontwikkeld en begeleid door professionele trainers met vele jaren ervaring.


imploye5

Annemiek Ramaekers

coach/adviseur

Toen ik vele jaren geleden voor het eerst yoga ging beoefenen en daarbij voor het eerst ‘formeel’ in aanraking kwam met meditatie, bleek dat ik dit onbewust al jaren deed. Even stilstaan, even in het nu zijn en genieten van wat er is, hoe de wereld om me heen er op dat moment dan ook uit ziet.

Als organisatiepyscholoog en teamcoach help ik organisaties om hun ambities te realiseren en in combinatie met een actief privéleven met verschillende hobby’s, gezin en familie vraagt dit veel energie en het verdelen van mijn aandacht. Regelmatig een korte meditatie helpt mij om het overzicht te bewaren, plezier te blijven ervaren en bij mezelf te komen.

De methode ‘fundamental happiness’ structureert je gedachten en emoties en maakt daarmee meditatie heel toegankelijk voor iedereen. Graag draag ik bij aan het fundamentele geluk van anderen door deze methode door te geven aan zoveel mogelijk mensen.

imploye

Ellen van Loon

trainer/coach/adviseur

Ruim 15 jaar geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met meditatie. Mijn ervaring na de eerste keer 20 minuten mediteren was alsof ik vakantie had gehad. Zó stil en rustig in mijn hoofd, een heerlijke ervaring.

In eerste instantie gebruikte ik meditatie alleen voor mijzelf. Om dagelijks rust te creëren in een druk bestaan als ondernemer en moeder van een gezin. Als coach begeleid ik mijn cliënten de laatste jaren ook steeds vaker in Mindcoaching.

Door te zien dat we niet onze gedachten zijn en rust te creëren in ons hoofd en lichaam ervaren zij dat hen dit innerlijke rust geeft, diepe verbinding met zichzelf en de omgeving, betere concentratie en meer focus. Ook ervaren zij dat ze mentaal weerbaarder worden en effectiever met hun emoties om kunnen gaan.

Ik zie niets liever dan dat zoveel mogelijk mensen deze techniek zich eigen kunnen maken om van dezelfde resultaten te kunnen profiteren. In de trainingen van fundamental happiness zet ik mijn ruime ervaring als trainer /facilitator in om dit ook werkelijk mogelijk te maken.

Follow by Email
WhatsApp