Slide background

De bron van zowel Geluk als Ongeluk
is uiteindelijk nergens anders te vinden dan in de geest.

Hier komt nog een quote uit het boek of een andere quote

ben je trainer of coach…….

… en ben je erin geïnteresseerd om met de “Geluk op recept -methode” te werken, dan kan dat! Wij staan je graag te woord.


zoek je een trainer of coach…….

… om Geluk op recept in groepsverband te bestuderen, dan kan dat ook! We informeren je graag.


training
De oefeningen uit het boek “Geluk op Recept” zijn geschikt om alleen te doen, maar onder begeleiding met een coach of in zelf georganiseerde regionale groepjes kun je er nog meer van profiteren. Iedereen kan zelf bepalen wat voor hem/haar het meest geschikt is.

Het voordeel van een Coach (of Trainer) is natuurlijk naast de begeleiding ook de regelmaat. We kunnen proberen behulpzaam te zijn bij het vinden van een coach of een trainer. Fundamental Happiness heeft geen eigen coaches/trainers, het zijn dus onafhankelijke coaches/trainers die hebben laten zien dat ze zich in deze methode hebben verdiept.

In regionale groepen kunnen deelnemers elkaar treffen om de oefeningen samen te doen en elkaar te ondersteunen met de uitwisseling van ervaringen en tips. Veel mensen vinden het zo ook gemakkelijker om de oefeningen regelmatig te blijven doen. Wil je een groepje starten in jouw regio, laat het ons dan even weten. Op die manier kunnen wij je wellicht in contact brengen met anderen om samen een nieuwe regionale groep te beginnen! 


 

Follow by Email
WhatsApp