Coaching-therapie-mindcoaching op de basis van “Geluk op recept”.
Door de beoefening van taijiquan kwam ik voor het eerst in aanraking met meditatie. Ik raakte gefascineerd door de rust en het positieve effect dat het had op mijn leven. Daaruit volgden verschillende retraites (Triratna) en studies (praktische psychologie, lifecoach, mindfulness). Dit was de basis om mijn eigen coaching praktijk op te starten.

Kevin1Als mindfulness trainer ging ik zelf recent op zoek naar een korte maar toch efficiënte “mind” training. Mensen willen wel aan zichzelf werken maar vinden door het drukke leven vaak niet de tijd om een langere training te volgen.  Toen ik de “fundamental happiness” methode had leren kennen wist ik onmiddellijk dat dit was waar naar ik zocht. Een ideale methode zonder toe te geven op kwaliteit. Leren omgaan met gedachten is een fantastische tool.  Het brengt een innerlijke rust , je functioneert niet alleen beter maar staat veel bewuster in het leven

Het is een techniek die zowel een instapper kan zijn als een verfijning voor de meer ervaren beoefenaar. Daarom dat ik het niet alleen als “stand alone training” aanbied maar het ook  heel graag integreer in mijn praktijk.

U kunt zich nu al aanmelden door mij een email te sturen (info(at)senzes.be).

Op mijn website (link) vindt u meer informatie over mijn activiteiten.

Tot binnenkort ?

Kevin Desmetz

PS: stuur dit bericht graag door als u denkt u dat deze informatie nuttig is voor anderen.

 

[subscribe2]