Coach de geest en investeer aan de oorsprong van je welzijn.

Blijvend effect door “neuroplasticiteit”:
hersenen veranderen door training van de geest!

De geest coachen is wellicht de beste investering van je leven.

Verander je leven en het leven van anderen
door je eigen geest te veranderen.

Voordat we onze geest kunnen coachen, moeten we die geest eerst leren kennen.

"Het is uw pad,
niemand kan het voor u lopen"
(Rumi)

De bron van zowel geluk als ongeluk is nergens anders te vinden
dan in de geest.

Fundamenteel geluk is altijd aanwezig,
leer het te zien!

Fundamenteel geluk is onafhankelijk van omstandigheden.

"Vriendelijk zijn” maakt gelukkig, het is een keuze,
die keuze is aan jou!

Zeg welgemeend tegen jezelf en tegen anderen:
ik wens dat het goed met je gaat

Word de dirigent van je geest, beter nog,
de componist van de muziek!


Kevin Desmetz

 

In 2012 richte ik SenZes op. Na voldoende zelfstudie en het behalen van mijn “Mindfulness” diploma ben ik begonnen met het geven van mindfulness trainingen. Later kwam daar nog een mindcoaching reeks bij in samenwerking met arts en wetenschapper Francois Geelen, de auteur van het boek “geluk op recept”. Een logisch gevolg was dat ik ook mensen individueel ging begeleiden via coaching. Je kon me ook vinden voor groepslessen en workshops bij Body Atelier in Kortrijk.

Naast mijn klassieke coaching opleidingen kan ik ook terug vallen op mijn kennis van de Boeddhistische Psychologie*

De coaching & mindfulness therapieën die ik aanbied bevinden zich in de “preventieve” sfeer. Ze bieden een oplossing voor mensen die steviger in het leven willen staan, die beter willen omgaan met de hectiek van ons dagelijks leven. Ze laten je toe om adequater te reageren op de uitdagingen van alledag. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd met “psychologie” als thema maar ik ben GEEN psycholoog.

Heb je een specifieke vraag voor mij, aarzel dan niet. Stuur mij gerust een bericht op kevin@108.be

Ik ben hier om jou te helpen!​

Kevin Desmetz

 


over de coach


Kevin Desmetz (1977) is een ondernemer, vader, echtgenoot en coach. Al meer dan 10 jaar helpt hij mensen om het beste in zichzelf naar boven te laten komen. In zijn gespreks- en werkruimte hangen diploma’s Praktische Psychologie, Positieve Psychologie, Mindfulness, Burn-out coach en Lifecoach. Hij is ook gecertificieerd als Tog Chöd teacher. In 2019 volgde hij het “Master in Results” traject bij het Carl Van De Velde trainingsinstituut. 

Hij is auteur van verschillende trainingen en in 2019 schreef hij een boek over mindfulness. 

Naast zijn klassieke coaching opleidingen kan Kevin ook terug vallen op zijn kennis van de Boeddhistische Psychologie. In 2019 studeerde hij af aan het Nangten Menlang Buddhist Medical Center als “Coach in Buddhist Psychology”. 

Hij blijft zich verder ontplooien en volgt/volgde daarom verschillende trainingen en opleidingen, waaronder “The Mindfulness Summit” en “The power of Awareness”. Hij heeft trainingen/workshops/opleidingen gevolgd bij verschillende binnen- en buitenlandse trainers en mentors (Carl Van De Velde, Tulku Lobsang, Jono Fisher, Tara Branch, Jack Kornfield, Pema Chödrön, e.a.).

Kevin is ook de mede oprichter van “The Social Lab”, een trainingsinstituut voor sociale vaardigheden. 

Kevin is naast coach ook zaakvoerder van 2 KMO’s. Hij is een fervent loper (marathon) en heeft een 4e Kyu in Ju-Jitsu. 

Kevin Desmetz: Door de beoefening van taijiquan kwam ik voor het eerst in aanraking met meditatie. Ik raakte gefascineerd door de rust en het positieve effect dat het had op mijn leven. Later nam ik toevlucht tot het Tantrayana Boeddhisme (Mijn Boeddhistische naam is Lobsang Dorje). Mijn root teacher is Tulku Lobsang, een geliefde Boeddhistische meester en arts op het gebied van Tibetaanse geneeskunde en astrologie. Daarnaast is Tulku Lobsang zeer ervaren op het gebied van de Boeddhistische psychologie*. BPSY biedt een schat aan kennis over de precieze functie van onze geest. 

In 2012 richte ik SenZes op. Na voldoende zelfstudie en het behalen van mijn “Mindfulness” diploma ben ik begonnen met het geven van mindfulness trainingen. Later kwam daar nog een mindcoaching reeks bij in samenwerking met de arts en wetenschapper Francois Geelen, de auteur van het boek “geluk op recept”. Een logisch gevolg was dat ik ook mensen individueel ging begeleiden via coaching. Je kon me ook vinden voor groepslessen en workshops bij Body Atelier in Kortrijk

 


 

Follow by Email
WhatsApp