Deze actie gaat door!!!
Doe mee en vertel het aan je vrienden en kennissen!!!

————————————————–

Door te werken met je geest krijgt alles in je leven meer waarde. Met de geest leren omgaan is als het leren omgaan met een instrument. In het begin gaat het noot voor noot en klinkt het nog niet echt naar muziek. Maar door oefening gaat het steeds beter en wordt het effect steeds groter. Tegenwoordig zijn veel mensen er zich van bewust, dat ze iets aan hun geest kunnen verbeteren, maar het lukt moeilijk de weg vinden naar een geschikte methode. “Geluk op recept” kan je daarbij helpen.

Werken met de geest is wellicht het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven, maar ook aan anderen!

De auteur van “Geluk op recept” viert de komende feestdagen samen met jou door iedere week 2 gesigneerde exemplaren cadeau (winkelwaarde ca 27,90!) te geven, één exemplaar voor jou en één exemplaar dat je iemand cadeau kunt doen.

Wat moet je ervoor doen:
Schrijf als reactie onderaan deze blog (of op facebook) aan wie je het boekje cadeau wilt doen (zonder naam maar b.v. “aan mijn dochter”) en waarom. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat u per week meer dan één reactie plaatst en dat u bij het plaatsen van uw reactie geen onzin of onaardige dingen schrijft. De auteur kiest iedere week 2 reacties uit.

Prettige feestdagen!

Doe mee en verspreid dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen!

[subscribe2]